ویندوز 8.1 موسوم به ویندوز آبی توسط مایکروسافت با سیل عظیمی از قابلیت های جدید و بالاخره با پشتیبانی از صفحه نمایش های با رزولوشن بالا عرضه شد. این ویندوز نسخه ی تکامل یافته ی ویندوز 8 می باشد که سال پیش عرضه شد. از مهمترین تغییرات این ویندوز می توان به این نکته اشاره کرد که به دلیل عدم استقبال کاربران از رابط کاربری Metro در ویندوز 8 این رابط در حاشیه قرار داده شده و کاربران بعد از بالا آمدن ویندوز مستقیماً به صفحه دسکتاپ هدایت می شوند. قابلیت های جدید در ویندوز 8.1 شامل بازگشت دکمه استارت، اینترفیس جستجوی جدید و تغییرات در رابط کاربری و اپلیکیشن های جدیدی همانند Facebook و Flipboard و قابلیت های سفارشی سازی دیگری خواهد بود. بک گراندها متحرک شده اند و شما می توانید برای لاک اسکرین هر تصویری را که دوست دارید قرار دهید.
این نسخه از ویندوز دربردارنده 20 نسخه مختلف ویندوز 8.1 به همراه تمامی آپدیت های ارائه شده توسط مایکروسافت تا ماه نوامبر 2013 و به صورت از پیش فعال شده (بدون نیاز به فعال سازی) می باشد.
برخی از تغییرات ویندوز 8.1 نسبت به ویندوز 8:
1- بوت به دسکتاپ
خیلی از کاربران ویندوز هنوز به محیط کاشیهای رابط کاربری جدید ویندوز 8 یا همان Modern UI عادت نکردهاند و دوست ندارند وقتی رایانهشان را روشن میکنند با آن مواجه شوند؛ مخصوصاً اینکه این محیط برای دستگاههای لمسی بهینه شده و برای دیگر کاربران چندان خوشایند نیست. خوشبختانه مایکروسافت به انتقادهای کاربرانش اهمیت داده و حالا با نصب ویندوز 8?1 میتوانید از ویندوز بخواهید که هنگام بوت و ورود مستقیماً محیط دسکتاپ را برایتان نمایش دهد.
2- جستجوی بهتر
جستجوی جامع یا همان Universal Search در ویندوز 8 قابلیت خوبی بود که میتوانستید تنها با تایپ کردن هر عبارتی در منوی استارت در میان فایلها، تنظیمات و اپلیکیشنها جستجو کنید. اما یک عیب بزرگ این جستجو دستهبندی کردن نتایج در این سه قسمت بود که با ویندوز 8?1 این مشکل رفع شده است و دیگر نیاز نیست پس از تایپ عبارت در تکتک این دستهبندیها به دنبال نتایج باشید.
3- اینترنت اکسپلورر 11
ممکن است از آن دسته کاربرانی باشید که هنوز با توجه به سابقه بد این مرورگر از اینترنت اکسپلورر متنفر هستند اما توصیه میکنیم با اینترنت اکسپلورر 11 به مایکروسافت فرصت تازهای بدهید. اینترنت اکسپلورر 11 نه تنها سرعت بارگذاری و مرور بیشتری نسبت به نسخههای قبلی دارد بلکه برای دستگاههای لمسی ایدهآل است. شاید با یکبار استفاده از آن دیگر این مرورگر را تنها برای باز کردن سایت دانشگاه و سایتهای دولتی استفاده نکنید!
4- قابلیتهای بهتر تقسیم صفحه
در تبلتها که بیشترین استفاده را از اپلیکیشنهای جدید مدرن میکنند میتوانید در ویندوز 8 چندین اپ را در کنار هم باز کرده و صفحه را بین آنها تقسیم کنید؛ اما مشکل اینجا بود که نمیتوانستید تعیین کنید هر اپ چقدر از فضا را اشغال کند. با ویندوز 8?1 میتوانید جداکننده را به دلخواهتان به هر جایی بکشید و اپلیکیشنها را در کنار هم بچینید.
5- شخصی سازی بیشتر
در ویندوز 8?1 قادر خواهید بود تا پس زمینه منوی استارت را به هر تصویر دلخواهی تغییر دهید. همچنین امکان انتخاب چندین رنگ اصلی وجود داشته و میتوانید کاشیهای استارت را به صورتها و اشکال متنوع دیگری بچینید. شاید مایکروسافت با این تغییرات قصد دارد کاربران را بیشتر به استفاده از محیط مدرن استارت ترغیب کند.
6- سرعت بوت حتی بیشتر از گذشته
یکی از مهمترین تغییرات ویندوز 8 نسبت به ویندوز 7 سرعت بوت و بالا آمدن بسیار بیشتر آن بود. حالا مایکروسافت در ویندوز 8?1 این زمان را حتی از نسخه قبلی کوتاهتر کرده تا دیگر مجبور نباشید سالانه 5 روز از عمرتان را در انتظار لود شدن رایانهتان هدر بدهید! تصور کنید پردازندههای جدید اینتل به کمک حافظههای پرسرعت SSD اولترابوکها با ویندوز 8?1 پرواز خواهند کرد!
7- تغییر منوی تنظیمات
در قسمت Change PC settings ویندوز 8 میتوانید برخی تنظیمات مهم و جدید ویندوز 8 را دستکاری کنید اما بعضی اوقات پیدا کردن یک مورد خاص در این منو دشوار بود. حالا در ویندوز 8?1 سازماندهی این تنظیمات بهتر شه و همچنین در حالت کلاسیک دسکتاپ میتوانید تنظیمات بیشتری را نیز تغییر بدهید.
8- فروشگاه بهتر Windows Store
هر چند متأسفانه ویندوز استور برای کاربران ایرانی قابل دسترسی نیست اما ویندوز 8?1 آن را به هر حال ارتقا داده است. در فروشگاه جدید اپلیکیشنهای بهتر و محبوبتر را آسانتر پیدا میکنید و گردش میان اپها از گذشته سادهتر شده است.
8?1 - بازگشت دکمه استارت
شاید بپرسید برای این تغییر مهم چرا تنها یک دهم به شمارهها اضافه کردهایم؟ بازگشت منوی استارت برای بسیاری کاربران آرزو بود؛ اما توجه کنید که در واقع مایکروسافت منوی استارت را زنده نکرده است بلکه تنها با یک کلک مرغابی دکمهای را اضافه کرده که شما را به همان استارت مدرن ویندوز میبرد!
مشخصات
شرکت سازنده: Microsoft
حجم فایل: 2830 + 3660 مگابایت
راهنمای نصب
1- پس از دانلود هر نسخه تمامی فایل های آن ها درون یک پوشه قرار دهید و فایل شماره 1 را اجرا کنید تا فایل ها از حالت فشرده خارج شوند.
2- فایل Image.iso درون پوشه Image را با نرم افزار Iso Burner بر روی یک DVD خام رایت کنید.
3- کامپیوتر خود را Restart کنید و اقدام به نصب ویندوز کنید.
4- در روند نصب نسخه مورد نظر خود را با توجه به جدول بالا انتخاب و نصب را ادامه دهید.
نسخه هایی که عبارت KMS-Activated در مقابل آن نوشته شده است در صورت انتخاب پس از نصب به صورت خودکار فعال شده است و نیازی به فعال سازی ندارند!
لینک های دانلود
نسخه 32 بیتی - 2830 مگابایت
دانلود - بخش اول
دانلود - بخش دوم
دانلود - بخش سوم
دانلود - بخش چهارم
دانلود - بخش پنجم
دانلود - بخش ششم
نسخه 64 بیتی - 3660 مگابایت
دانلود - بخش اول
دانلود - بخش دوم
دانلود - بخش سوم
دانلود - بخش چهارم
دانلود - بخش پنجم
دانلود - بخش ششم
دانلود - بخش هفتم
دانلود - بخش هشتم
[ جمعه 92/9/1 ] [ 2:11 عصر ] [ مجتبی کریمی ]
[ نظرات () ]